Man., tirs., ons. og torsdag: Kl. 8-18
Fredag: Kl. 8-14

Om os

Vores behandlere er veluddannede inden for faget og vi tilbyder mange typer behandlinger på vores kiropraktiske klinik. Vi behandler således et væld af forskellige symptomer og skader. Både når det gælder muskler og led.

Book en tid på vores klinik i dag

Hos Stenløse Kiropraktik bestræber vi os på at have akutte tider, så vi kan behandle nyopståede smerter. Ønsker du at bestille en tid til en konsultation/behandling, er du velkommen til at ringe til os på telefon 47 17 28 66.
Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores kiropraktiske klinik


Åbningstider

Man., tirs., ons. og torsdag: Kl. 8-18
Fredag: Kl. 8-14

Kontaktoplysninger
Telefon: 47 17 28 66
Mail: info@stenlosekiropraktik.dk

martin_brænder
Martin Brænder
Kiropraktor

Jeg blev uddannet som kiropraktor i 1987 i Canada og startede herefter klinikken i Stenløse.

Jeg har dyrket badminton i mange år i Skibby Badmintonklub.

Endvidere er jeg uddannet som Evidensbaseret Akupunktør.
(triggerpunktsbehandler)

lisbeth_høj
Lisbeth Høj
Kiropraktor

Jeg blev uddannet som kiropraktor i 2007 fra Syddansk Universitet.

Endvidere har jeg uddannet mig som personlig træner og Evidensbaseret Akupunktør.
(triggerpunktsbehandler)

Jeg har altid dyrket sport og har siden 2015 kastet mig over triathlon. Den personlige erfaring, som jeg får gennem sporten, bruger jeg i mit arbejde med patienterne.

Lisa Kowollik
Kiropraktor

Jeg blev uddannet som kiropraktor i 2020 fra Syddansk Universitet. Jeg kommer fra Norge. Ved at lytte til mine patienter og lave en grundig undersøgelse, mener jeg, at jeg bedst muligt kan hjælpe mine patienter med smerterne. I min fritid er jeg rigtig glad for yoga og er et meget socialt væsen. Jeg glæder mig til at møde dig.

kirstin_lauersen
Karsten Krogh
Massageterapeut

Jeg har en lang række uddannelser:

Massageterapeut (1990)
Personlig træner (2002)
Fysisk golftræner (2003)
NADA akupunktør (2004)
TCM øreakupunktør (2009)
Evidensbaseret akupunktør (2012)
Kettlebell instruktør (2013)
TFT & EFT, Tankefeltterapi (2018)

Jeanette Nielsen
Sekretær
jeannie_larsen
Helle Flaga
Sekretær
jeannie_larsen
Jeannie Larsen
Sekretær
Mette Christiansen
Sekretær

HUSK MUNDBIND

Husk at tage mundbind på inden du går ind på klinikken og sprit fingrene lige inden for døren

Mundbind er et krav ved behandling hos kiropraktor. Krævet gælder også pårørende.

Cookie

Cookie information

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs evt. vores cookies- og privatlivspolitik for yderligere information > ​